Audi Winnen

Audi Winnen

Het klinkt te mooi om waard te zijn, dat weten we, maar het is echt zo! Je kunt een echte Audi winnen!! Dat betekend dat er een nieuwe auto gratis bij je voor de deur komt te staan. Kun je jezelf voorstellen wat dat voor geweldige ervaring zou zijn? Een Audi winnen is vanzelfsprekend leuk, maar ook nog eens erg duurzaam. Audi staat namelijk bekend om zijn kwaliteit en staat wereldwijd bekend als één van de beste automerken ter wereld!

Audi A1

De auto die je zult winnen is de Audi A1! Deze sportieve auto is het kleine broertje van de Audi A3, je kunt rekenen op alle kwaliteit die je gewend bent van Audi! De Audi A1 is groots, maar compact uitgevoerd! Daarbij is de basisprijs van deze sportieve Audi A1 maar liefst 27.815,00 euro! Kun je je voorstellen dat je dat gewoon krijgt? En als je denkt dat je een standaard model krijgt, waaraan je niets kunt aanpassen heb je het mis!

Kleur kiezen

Als je een Audi wint is het natuurlijk wel belangrijk dat je een Audi wint die je met trots zult blijven rijden. Daarom is het mogelijk om voorafgaand aan de deelname aan te geven in welke kleur je de auto wenst te ontvangen. Je krijgt dus de auto die je wil, maar dan zonder ervoor te betalen. Zoals je misschien wel weet kun je naast de kleur nog veel meer aanpassen. 

Bekleding

Ook de bekleding dient naar je zin te zijn, en dat kan! Je kunt, net zoals bij de kleur, namelijk vooraf aangeven welke bekleding jij in jou Audi wenst! Op het moment dat je de Audi in ontvangst mag nemen, doe je de deur open en zie je de bekleding van jou keuze. Dat nodigt pas echt uit tot een prettige rit!

Velgen

Tot slot hoef je ook op de velgen geen compromis te doen, ook deze kun je vooraf gewoon even aangeven! Dus stel je wint, dan is jou Audi, de kleur die je wil, heeft de juiste bekleding, velgen en bovenal hij is helemaal gratis! Kan het nog mooier? Klik hier om een poging op de winst te doen!

Terug naar overzicht