BMW Winnen

BMW Winnen

Je bent op deze pagina beland, omdat je kans wil maken op een BMW of op zijn minst omdat je overtuigd wil worden van het feit dat een BMW winnen echt mogelijk is. Bij Prijzentrein.nl voeren we strenge controles uit of de prijzen daadwerkelijk worden toegekend en ook de BMW actie heeft de volledige controle doorstaan. Je bent dus echt in staat om een BMW te winnen en dat betekend een gratis BMW

BMW Serie 1

De auto die je kunt winnen is niets minder dan de BMW serie 1. Deze sportieve BMW is wereldwijd erg populair en heeft ruimte voor vier passagiers! Het is en blijft een BMW, wat betekend dat je kan rekenen op echte Duitse kwaliteit. Niet voor niets houdt BMW het al zoveel jaren vol om aan de top te blijven!

Zelf inrichten

Je kunt dus een auto winnen, maar hoe zit het dan met opties? Wat nou als ik de kleur niet mooi vindt? Het is een vraag die ons maar al te vaak gesteld wordt, we zijn het dan ook met jullie eens dat het belangrijk is dat je de auto wint die je ook daadwerkelijk mooi vindt. Om jullie te faciliteren hebben we dan ook verschillende mogelijkheden verzorgd!

Interieur

Het interieur is erg belangrijk voor het uiterlijk van je auto. We hebben het dan ook mogelijk gemaakt dat je zelf selecteert welk interieur je in je auto wil hebben! Selecteer het uiterlijk van jou voorkeur en zorg dat de auto die je wint, ook daadwerkelijk de auto is die je wil winnen!

Kleur

Belangrijker nog dan het interieur, is het exterieur van je auto, de kleur! Die kun je natuurlijk helemaal zelf kiezen! Zoek naar de juiste kleur voor jou auto, en zorg dat jou gewonnen auto helemaal naar je zin is. Zo is het altijd precies wat je wil!

Velgen

Voor de een is het belangrijker, dan voor de ander. Maar voor ons was het essentieel! Zelf in staat zijn om te kiezen welke velgen er onder jou nieuwe BMW zitten! De velgen bepalen het karakter van je auto en daarmee zijn ze van enorm belang. Ga je voor sportief, klassiek of luxe je bepaald het met de velgen. Bekijk hier de prijsvraag en zie of ook jij een echt BMW zult winnen!

Terug naar overzicht