Cashback

Cashback

Cashback is een van de nieuwere methoden van online shoppen. Het wordt nog maar door een heel klein deel van de shoppers gebruikt, maar is bijzonder effectief! Prijzentrein.nl helpt je graag aan de benodigde informatie om te kunnen besparen met cashback. In het artikel hieronder gaan we dieper in op cashback en de voordelen ervan. We zijn er van overtuigd dat je aan het eind ook besluit om het eens te proberen.

Wat is cashback?

Bij cashback krijg een deel van je betaalde geld terug, na aankoop van een product in een webshop. Om dit te krijgen klik je, via een cashback website, door naar de webshop. De webshop is blij met de betalende klanten die de cashback websites aanbieden en betaald hen daar een percentage van het bedrag voor. De cashback site geeft op zijn plaats weer een deel van dat bedrag terug aan de klant, waardoor deze uiteindelijk minder betaald heeft!

Waar krijg ik cashback?

Cashback is verkrijgbaar in honderden webshops, waaronder ook de grote, zoals zalando en bol.com. Het leuke is dat deze cashback altijd van toepassing is, ook als je al een kortingscode hebt toegepast. Je krijgt dus altijd korting, altijd! Kun je nagaan wat je in de afgelopen tijd allemaal te veel hebt betaald? Dat bedoel ik, dus op zoek naar een cashback site! Toch?

De ene cashback is de andere niet

Op het internet zijn verschillende sites voor kortingen bij online winkelen te vinden, zoals cashbackxl en de Eerstjames site. Iedere site heeft zijn eigen aangesloten shops en kortings percentages. Er zit dus verschil tussen de verschillende cashback websites. Het verschil zit meestal in de volgende factoren

Terug naar overzicht