Mini winnen

Mini winnen

Wil je kans maken op een echte Mini? Dat kan! Bij prijzentrein.nl kun je meedoen aan een winactie voor een Mini. Al onze winacties zijn door ons persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd. Hierdoor weten we zeker dat de acties echt zijn en ook daadwerkelijk gewonnen kunnen worden! Dat is een garantie die je als deelnemer natuurlijk wel wilt hebben. Daarnaast heb je opvallend veel inspraak in de prijs die je wint!

Interieur kiezen

Zo kun je het interieur van de mini zelf kiezen, dat betekend dat je de kleur van de bekleding zelf voor het zeggen hebt. Je wint dus niet zomaar een standaard model, maar een model met de bekleding die je zelf hebt uitgezocht. Dan weet je ook zeker dat je er écht blij mee zult zijn!

Kleur selecteren

Belangrijker nog dan het interieur, is het exterieur! Je wilt natuurlijk wel zelf bepalen welke kleur jou fonkelnieuwe Mini zal hebben. De kleur van de auto is samen met het model enorm bepalend voor de uitstraling die de auto heeft. Je wilt er dus zeker van zijn dat deze aansluit bij jou wensen en verwachtingen! Dat kan nu dus! Daarnaast kun je naast de kleur nog meer customizen.

Velgen uitzoeken

Jazeker, ook hier heb je zelf inspraak op! Je kunt zelf kiezen welke velgen je onder je nieuwe mini wilt leggen! Dit is de definitieve Finishing touch aan het uiterlijk van jou auto en voor talloze personen is dit essentieel voor het bepalen van hun keuze.
Met prijzentrein.nl kun je dus gemakkelijk meespelen aan kwalitatieve prijsvragen. Doe eens een gooi, wellicht staat die Mini binnenkort bij jou op de oprit! Klik hier

Terug naar overzicht